Dom Szczecin

Poruszamy tutaj kwestie remontów, budowy i aranżacji domów. Rozmawiamy też o ogrodzie i wymieniamy się poradami dotyczącymi dbania o przydomową zieleń.
Awatar użytkownika
halina1966

Dom Szczecin

Post autor: halina1966 »

Chciałabym kupić dom w Szczecinie, jesteście w stanie mi coś fajnego polecić? Na co zwrócić uwagę? Będę wdzięczna za polecenia. Ostatnio przeglądałam sobie różne oferty i moją uwagę zwróciło osiedle dąbrówki szczecin, kojarzycie tę lokalizację? Jak wygląda infrastruktura – szkoły, sklepy, komunikacja miejska? Może ktoś mieszka i może szczerze doradzić?
aga

Re: Dom Szczecin

Post autor: aga »

nie wiem nic na temat osiedli z domami ale słyszałam że osiedle z mieszkaniami heyki city położone na Kępie Parnickiej jest rewelacyjne, poza tym ta lokalizacja, to jedynie 3 km od centrum w linii prostej
banaszak.ala

Re: Dom Szczecin

Post autor: banaszak.ala »

Ostatnio rozważam współpracę przy projekcie domu i natknęłam się na ofertę MG Projekt. Pracownia Architektoniczna mieści się pod adresem ul. Uczniowska 13, 03-112 Warszawa, tel. 48 690 205 205, mgprojekt@mgprojekt.com.pl . Szczególnie interesuje mnie projekt o nazwie „Oszust”, który wydaje się nietypowy i intrygujący. Chciałabym dowiedzieć się, jak wygląda realizacja takiego projektu w praktyce i czy klienci są zadowoleni z efektu końcowego. Zastanawiam się, czy warto zdecydować się na współpracę z tą pracownią, zanim podejmę decyzję o inwestycji.
ODPOWIEDZ