Jak poprawić wizerunek?
Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie w innym dziale? Wejdź tutaj i napisz czego potrzebujesz.
- Maciej85
Jak poprawić wizerunek?
Witam serdecznie. Jakim sposobem waszym zdaniem można skutecznie poprawić swój wizerunek? Mnie na przykład zainteresowały sesje biznesowe Gdańsk. Profesjonalne zdjęcia na stronie internetowej to przecież podstawa, prawda?
-
lola
Re: Jak poprawić wizerunek?
Post autor: lola »
Czasem nowe rozwiązania są potrzebne by biznes się rozwinął, a nie tylko reklama na ślepo. Na pewno firma assay ma coś takiego dla startupów. Moim zdaniem to w dużej mierze wiąże się z tym, że pomagają, łącząc z tymi, którzy mogą pomóc na początku. Moim zdaniem to usługa, której wciąż brakuje.Maciej85 pisze: 12 lis 2021, 6:25 Witam serdecznie. Jakim sposobem waszym zdaniem można skutecznie poprawić swój wizerunek? Mnie na przykład zainteresowały sesje biznesowe Gdańsk. Profesjonalne zdjęcia na stronie internetowej to przecież podstawa, prawda?
-
papuga
Re: Jak poprawić wizerunek?
Post autor: papuga »
Moim zdaniem warto zastanowić się nad dobrą reklamą. Ta w intrenecie można zdziałać na prawdę wiele. To dzięki niej jesteśmy w stanie trafić do jak największej ilości osób a tym samym naszych potencjalnych klientów. Jednak co by nie mówić prowadzenie takich działań w sieci wymaga sporej wiedzy. Tą można w jakiejś części znaleźć w sieci. Na stronie https://piotrpolok.pl/rodzaje-tekstow-w ... arketingu/ czytałam jakiś czas temu cenny dla mnie materiał.