gdzie po tanie leki?

Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie w innym dziale? Wejdź tutaj i napisz czego potrzebujesz.
artema

gdzie po tanie leki?

Post autor: artema »

Gdzie się wybrać to znaczy do której apteki żeby leki były w miarę tanie?? Rozglądam się za czymś tańszym i będę wdzięczna za każde polecenie, jak oceniacie DOZ?
Wika

Re: gdzie po tanie leki?

Post autor: Wika »

DOZ jak dla mnie najniższe ceny ma, kupuję tam regularnie i zmienić apteki nie zamierzam. Asortyment też mają dobry, nie ma problemów z dostępnością jakiegoś leku czy suplementu.
omeriee

Post autor: omeriee »

Jak się leczyć, to tylko nowocześnie, na przykład z możliwością e-recepty. I tutaj https://www.lokalnatelewizja.pl/publika ... przychodzi macie przykład wpisu, który wyjaśnia, kiedy ona przychodzi, jaki ma termin i co tak naprawdę jest ważne. Moim zdaniem warto się z tym wpisem, jak i innymi na stronie zapoznać.
artema

Post autor: artema »

też zaczęłam regularnie kupować w doz, dzieciaki się pochorowały więc była okazja do częstszego odwiedzenia aptek, doz ma naprawdę w porządku ceny, na pewno będę tam wracać
herbattka

Post autor: herbattka »

Ja już od dawna kupuję tylko w dozie rózne swoje leki i suplementy. Kiedyś porównywałam ceny pomiędzy aptekami w moim mieście i w dozie wyszło mi najtaniej, więc teraz nie tracę już czasu i kupuję tylko tam
Allena

Post autor: Allena »

Ja też jestem zadowolona z zakupów w DOZ i ich apteki mogę polecić. Przede wszystkim ceny utrzymują się na stałym poziomie, bo gdzie indziej niestety co chwilę podwyżki. Zaopatrzenie też jest bardzo dobre, zawsze dostanę wszystko w jednym miejscu.
ODPOWIEDZ