Kursy i szkolenia
Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie w innym dziale? Wejdź tutaj i napisz czego potrzebujesz.
- bona1965
Kursy i szkolenia
Postanowiłam ostatnio, że warto trochę się doszkolić, może zmienić pracę na lepszą. Mam wrażenie, że od kilku lat stoję w miejscu, w firmie, w której jestem zatrudniona prawdopodobnie nie mam już większych szans na awans i czuję taką stagnację, dlatego czas wziąć sprawy w swoje ręce. Chcę trochę podszlifować swoje cv korzystając z różnych kursów, wpadł mi do głowy szczególnie jeden "projektowanie produktu", właśnie w tym kierunku chciałabym iść 

Re: Kursy i szkolenia
Post autor: Gołąbek »
Umiejętność adaptacji do zmieniających się warunków rynkowych jest kluczowa, a oferowane szkolenia z zarządzania zmianą mogą w tym pomóc. Te kursy są szczególnie przydatne w dynamicznie rozwijających się sektorach. Pełną ofertę tych szkoleń można sprawdzić pod adresem https://4grow.pl/ co ułatwia planowanie odpowiednich działań rozwojowych.
Post autor: ritta »
Teraz to człowiek najróżniejsze szkolenia może dla siebie znaleźć. Przykładowo mnie zainteresował kurs rysunku na architekturę i chyba się na niego zapiszę do firmy Archikurs . Czuję, że dzięki niemu będę wiedziałam jak tworzy projektowe rysunki.
Post autor: zuzula12 »
Na pewno bardzo ciekawych kurem jest kurs programowania dla dzieci i młodzieży. Umiejętność programowania daje satysfakcję ale też wiele korzyści. Można tam nauczyć się podstaw programowania dzięki którym można samodzielnie modyfikować a nawet tworzyć gry, strony internetowe czy aplikacje.