wizyta u pulmonologa - jak się przygotować?

Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie w innym dziale? Wejdź tutaj i napisz czego potrzebujesz.
Awatar użytkownika
Wiara1978

wizyta u pulmonologa - jak się przygotować?

Post autor: Wiara1978 »

Cześć wszystkim! Jestem tu nowa i szukam porady od osób, które miały już wizytę u pulmonologa na Śląsku. Mam nadzieję, że znajdę tutaj wsparcie i pomoc w przygotowaniu się do tej wizyty. Jestem trochę zestresowana, ale jednocześnie bardzo ciekawa, co mnie czeka. Chcę być jak najlepiej przygotowana, dlatego proszę Was o podzielenie się swoimi doświadczeniami. Jakie dokumenty powinnam zabrać ze sobą? Czy muszę być na czczo? Jakie pytania warto zadać lekarzowi? Dziękuję z góry za każdą radę i wsparcie. Trzymajcie kciuki za mnie! :)

wentylator spalin
Awatar użytkownika
Teresa65

Re: wizyta u pulmonologa - jak się przygotować?

Post autor: Teresa65 »

Witaj! Jestem pewna, że wizyta u pulmonologa będzie dla Ciebie pozytywnym doświadczeniem. Przede wszystkim nie musisz się stresować - lekarz jest tam po to, aby Ci pomóc. Jeśli chodzi o dokumenty, warto zabrać ze sobą wyniki badań, jeśli masz jakieś wcześniejsze. Nie musisz być na czczo, ale jeśli masz zaplanowane badania, to lepiej nie jeść przed wizytą. Jeśli chcesz, możesz przygotować listę pytań, które chcesz zadać lekarzowi. Tak na marginesie, polecam pulmonologa w Zabrzu. Trzymam kciuki za Twoją wizytę i życzę powodzenia!
ODPOWIEDZ