Odpowiednia sukienka na wesele
Podziel się z innymi swoimi sposobami na modne stylizacje, polecaj sklepy z odzieżą i bądź na bieżąco z atrakcyjnymi promocjami. Poznaj też znane i mniej popularne triki urodowe.
- Klotylda1999
Odpowiednia sukienka na wesele
Post autor: Klotylda1999 »
Hejka! Sądzicie, że jest coś takiego jak odpowiednia sukienka na wesele? Mam oczywiście na myśli to, że niektóre kreacje zdecydowanie nie pasują, żeby je zakładać w takich okolicznościach. Dla mnie na przykład krótkie sukienki miniówki nie wyglądają dobrze na podobnych uroczystościach, mimo że sama bardzo je lubię. Chociaż zależy też jak bardzo krótkie są No nie wiem, co myślicie?
- Inka-61
Re: Odpowiednia sukienka na wesele
Ja kiedyś usłyszałam, że kombinezony damskie na wesele nie są najlepszym wyborem, ale osobiście absolutnie się z tym nie zgadzam. Mnie przykładowo w kombinezonach jest bardzo wygodnie i sądzę, że niektóre modele są naprawdę eleganckie i bez problemu będą pasować jako kreacja weselna. Wystarczą odpowiednio dopasowane buty, torebka i jakaś biżuteria.
thc znaczenie
thc znaczenie
- Emanuela
Re: Odpowiednia sukienka na wesele
Mam takie samo zdanie jeśli chodzi o kombinezony Ja bym założyła, ale wiadomo, że różni ludzie mają różne gusta. Nie wiem też czy zauwazyłyście, ale coraz częściej na przyjęciach weselnych pojawiają się panie ubrane w modne sukienki midi. Dla mnie to jest chyba strzał w 10, bo długość jest odpowiednia, a w razie czego zawsze można zamówić sukienkę u projektanta )
koreański żeń szeń
koreański żeń szeń