Podziel się z innymi swoimi sposobami na modne stylizacje, polecaj sklepy z odzieżą i bądź na bieżąco z atrakcyjnymi promocjami. Poznaj też znane i mniej popularne triki urodowe.
Dobry wieczór wszystkim w weekend wybieram się na urodziny do znajomej i ciągle zastanawiam się nad tym, co mogłabym kupić dla niej w prezencie, może ktoś z Was podrzuci mi jakiś sprawdzony pomysł?:) Wiem, że Sonia bardzo lubi torebki, więc może taka elegancka torebka skórzana, będzie dobrym pomysłem na prezent? Albo karta podarunkowa do sklepu?
Ja przyznam szczerze, że oryginalnych skórzanych torebek nie lubię. Podobają mi się inne materiały lub imitacja skóry. Zwracam też uwagę na ceny takich torebek, bo nie lubię przepłacać. No i zazwyczaj sięgam po torebki damskie duże . Wygodniej mi pakować wszystko w większe torebki.
Jeżeli chodzi o skórzane torebki to tylko i wyłącznie w hurtowni odzieży damskiej, polecam całym sercem, będziecie Panie zadowolone. Każdy ma indywidualne preferencje, ale jeżeli chodzi o hurtownie odzieży to tylko i wyłącznie tam.