Paznokcie na wyjazd
Planujesz urlop i nie wiesz, gdzie się wybrać? Poznaj popularne kierunki w Polsce i na całym świecie, znajdź idealny nocleg i dowiedz się, jak spędzić wakacje marzeń.
Paznokcie na wyjazd
Post autor: Mobo »
Na początku października planuję krótki wyjazd na urlop - jako, że podejrzewa już typowo jesienną pogodę, planuję też właśnie w tym stylu zrobić sobie stylizację na paznokciach. Może coś polecicie? Skąd czerpiecie inspirację? Zamówiłam sobie nowo kolorki hybryd z Victoria Vynn https://victoriavynn.com widzieliście tę ich nową kolekcję? Świetna sprawa!
Re: Paznokcie na wyjazd
Post autor: toki »
No ja sobie zrobiłam hybrydy, chciałam, by paznokcie mi wytrzymały, zwłaszcza że wiedziałam, że długo będę siedzieć w basenie
. My pojechaliśmy do Zalesia Mazury Active Spa, razem z dziećmi, na takie rodzinne wakacje. Tam mają całą ofertę dla dzieci, które mogą bawić się pod opieką animatorów w Bajkolandii, na placach zabaw, itp. Mają tam mini zoo, są sale do fitnessu, basen, no i spa, w którym my z mężem chętnie spędzaliśmy czas. Ceny mają korzystne, teraz pojedziemy tam na Wielkanoc. Chcemy odpocząć, tam na pewno będziemy się dobrze bawić, będzie też tradycyjne robienie koszyczka, itp.