Tania apteka
Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie w innym dziale? Wejdź tutaj i napisz czego potrzebujesz.
-
felipe
Tania apteka
Post autor: felipe »
Która apteka jest obecnie najtańsza? Gdzie można kupić tanie leki, suplementy itp. Wszędzie wszystko poszło w górę, trzeba szukać oszczędności
Tylko gdzie? Dodam, że chodzi mi raczej o apteki stacjonarne. Jakie Waszym zdaniem są najtańsze?
-
nina
Re: Tania apteka
Post autor: nina »
Z tego co zauważyłam to w doz mają jeszcze normalne ceny. Gdzie indziej poszło wszystko mocno w górę, często robię porównania cen w różnych aptekach i za każdym razem kończy się na zakupach w doz.
-
Lake
Post autor: Lake »
A jeśli chodzi o te dobre ceny w dozie, to myślicie, że to jest jakaś chwilowa akcja promocyjna, czy raczej te niskie ceny będą mieli nieco dłużej? Dajcie znać, bo się zastanawiam czy kupić leki "na zapas" 
indianie hopi
indianie hopi
-
Galicja
Post autor: Galicja »
Moim zdaniem to nie czasowa promocja, bo kupuję w dozie od dawna i jakoś nie zauważam duzych podwyżek czy skoków cen. Także chyba po prostu mają konkurencyjne ceny u trzeba z tego korzystać 
-
rudi
Post autor: rudi »
właśnie się zastanawiałam gdzie kupić leki, chyba się też wybiorę do DOZu, skoro piszecie że mają niezłe ceny, szukam miejsc gdzie można chociaż trochę zaoszczędzić a to już coś
-
wiktorka
Post autor: wiktorka »
Zdecydowanie w dbam o zdrowie, u mnie w mieście nie ma tańszej apteki. Kupisz u nich zarówno leki na receptę jak i wszelakie suplementy w dobrych cenach.
-
Vena
Post autor: Vena »
Ja kupuję tylko w doz, wystarczy sobie porównać ceny w innych aptekach. Mi za każdym razem wychodzi w doz najtaniej i tam kupuję, bo nie chcę przepłacać.
-
Gość
Post autor: Gość »
Faktycznie macie rację, wcześniej nie zdawałam sobie sprawy jakie są różnice pomiędzy aptekami, po prostu szłam do pierwszej lepszej. Teraz będę częściej wchodzić do doz, bo ceny mają naprawdę korzystne.
-
wika
Post autor: wika »
Też właśnie zauważyłam jak byłam ostatnio stacjonarnie w DOZie, że ceny są "po staremu", zrobiłam zakupy i byłam miło zaskoczona, myślę, że warto zaglądać do DOZ.
-
lotka
Post autor: lotka »
U nas w mieście też doz jest najtańszą apteką. Nawet się przeszłam i porównałam ceny z ciekawości, bo wszędzie ostatnio same podwyżki. Na szczęście ceny w dozie trzymają się na stałym poziomie
-
słodziaczek
Post autor: słodziaczek »
Raz kiedyś zastanawiałam się nad tym, co robić i jak zamówić sobie leki, ale wspomniano mi o e-recepcie. Ja się zgodzę, że to wygodne, ale moje pytanie jest takie - jak w ogóle ogarnąć opisaną tutaj https://www.tuolawa.pl/publikacje/32444 ... efundowane refundację? Macie na ten temat jakieś wskazówki dla mnie?